26.02.2013 г., 8:08 ч.  

Вдъхновение 

  Поезия » Друга
512 0 0

Красива, нежна, усмихната и топла,

искряща и будна,

о, колко божествена е тя.

Нямам думи, нямам, да опиша аз

красотата и нежността, впили се в нея.

 

Нуждая се от топлината ù и от нейната усмивка,

които правят деня ми сладък без грам почивка.

 

Обичам я, тъй както обичам да танцувам,

да мечтая и творя.

Обичам я, тъй както рожба - майчица една.

 

Завинаги твоя аз оставам, скъпа мамо!

Благодарение на теб се научих да се боря,

да се усмихвам, да продължавам да творя.

 

О, ти, майко, едничка на света си

и за нищо не бих те заменила.

Моето вдъхновение вовеки ще бъдеш ти!

 

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??