Красива, нежна, усмихната и топла,
искряща и будна,
о, колко божествена е тя.
Нямам думи, нямам, да опиша аз
красотата и нежността, впили се в нея.
Нуждая се от топлината ù и от нейната усмивка,
които правят деня ми сладък без грам почивка.
Обичам я, тъй както обичам да танцувам,
да мечтая и творя.
Обичам я, тъй както рожба - майчица една.
Завинаги твоя аз оставам, скъпа мамо!
Благодарение на теб се научих да се боря,
да се усмихвам, да продължавам да творя.
О, ти, майко, едничка на света си
и за нищо не бих те заменила.
Моето вдъхновение вовеки ще бъдеш ти!
© Ани All rights reserved.