21.09.2013 г., 17:13 ч.  

Вдъхновение 

  Поезия » Любовна
635 0 1

    Вдъхновение

 

Кога човек обича,

той стихчета реди,

твори, рисува даже,

свирнята му върви,

 

Кога човек обича,

порастват му крила

и литва, и се рее,

и грее с любовта!...

© Вал Герх Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??