7.08.2019 г., 23:52 ч.

Вдъхновител 

  Поезия » Хумористична
801 0 0

Посветено на Артибалт ( Голдън ретривър)

.........

Ужассс...побърках се от вдъхновител, 
Арти е героят - мой мислител.
Споделям ги - истории невръстно, 
Пиша стихове чевръсто.

И както казва Вера Томасян:
"Краси, изкриви се, стана зян...
От как записа таз ми ти магистратура,
Нещо хлопа ти дъската към халтура..."

Не мо'а съ опра'я,
Много АРТ понесох
Главата си отнесох 
Продуцент, куратор бях,
И пак пианист си останах.

Поезията - тя дойде в последствие,
След толкоз писане е следствие,
То дипломната ми с театъра я свързах
И стиховете си сама навързах.

Сега ще чакате, докато ми поотмине ,
А може рязко да завие
В друга степен, стил, прогрес,
Но обещавам- без излишен стрес!!!

© Красимира Генева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??