27.03.2008 г., 22:47 ч.

(вече) 

  Поезия » Друга
607 0 5
не плача
(вече)
от вчера
(вече)
без думи
(вече)
е твърде по-добре.

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??