20.06.2019 г., 17:52 ч.

Вече пулсират сърцата... 

  Поезия » Любовна
729 1 0

Зачаках залеза да стане сив
и небето леко да потъмнее.
Докато не стане мълчалив и чист

полумесец няма да изгрее.

Заспивай, Слънце! Той дойде вече тук!
Вятърът сега разменя ни словата.
Тъгата в душата - ще изчисти със стих,
а сетивата чакат да зърнат Луната.

Дали ще видя принца в нея скрит?
Надеждно мракът намига през стъклата.
Запалва огън - нашият звезден миг
и знам, че вече пулсират сърцата..!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1203 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??