2.11.2008 г., 13:51 ч.

Вече вярвам... 

  Поезия » Друга
548 0 0
Откакто те познавам,
задаваш ми един и същ въпрос -
защо не вярвам...
Сега ти отговарям, като вдигам тост...

За твоя годеж със смъртта!

Пия горчиви сълзи,
но в тази хладна земя
тялото ти още лежи...

Приятелю, вярвам
в злочестата съдба.
Вярвам
в коварната съдба...
Вече вярвам...

Но не искам да повярвам,
че Господ при себе си те взе!
Без да пита, от мен те отне,
взимайки с теб и моето сърце...

© Мария Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??