29.11.2011 г., 11:51 ч.

Вечерна хармония 

  Поезия » Пейзажна
471 0 0


ВЕЧЕРНА ХАРМОНИЯ

Звездите са закачени за ефира факли.
Луната е сребриста броня.
Нощта е сякаш катакомба,
водеща съня до замък.

В който аз съм призрак
и сам се наслаждавам
на вечерна хармония.


© Ендо Браунстоун Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??