24.11.2006 г., 10:35 ч.

Вечерна молитва 

  Поезия
530 0 7
Дърво обърнато съм днес
към корени
и към небе.
Косачът отмина със сърпа
подобно луна.
Каквото беше излишно – отсече.
Останките изгорих,
за да е чисто
като в картина на Шагал.

Молете се за мъртвите невинни
и за децата.
Вечерно.

© Божидар Пангелов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??