Догаря последният лист,
трептят последните искри,
душата ми е студена
без твоите очи.
Нежна вечерна прохлада
ме прегръща във нощта,
вятърът нежно докосва
моята коса.
Щурците дружно те запяват,
а цветята пръскат своя аромат,
звездите ме осветяват,
сърцето бие в порив млад.
26.08.07.
© Пролетното момиче Всички права запазени