Mar 13, 2009, 1:22 AM

Вечерна прохлада 

  Poetry » Love
551 1 0

Догаря последният лист, 

трептят последните искри,

душата ми е студена

без твоите очи.


Нежна вечерна прохлада

ме прегръща във нощта,

вятърът нежно докосва

моята коса.


Щурците дружно те запяват,

а цветята пръскат своя аромат,

звездите ме осветяват, 

сърцето бие в порив млад.

 

26.08.07.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??