2.08.2016 г., 7:57 ч.

Вечерно 

  Поезия » Любовна
276 0 0

Вечерно
 

 

Понякога ще идваш във съня ми,
понякога, може би и аз във твоя.
Там, спокойно ще усещаме дъха си,
а за това скъпо ще платя.

 

Гости там не съм поканил,
и неканени не чакам.
Приседнал в глуха тишина,
допрял съм силуета ти със пръсти,
докато самотно теб те чакам.

 

Чакам единствените срещи,
както някога си ги представях.
Реалност те да бъдат
могат само във съня.

 

Понякога може би ще се промъквам вечер,
без да знаеш или да желаеш.
Тихо, тъй както с мен редовно правиш.
И тихичко ще те поглеждам,
запазвайки си правото
да те обичам!

© А.А. Всички права запазени

https://www.youtube.com/watch?time_continue=145&v=_evX3YHsQ-A

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??