4.12.2008 г., 8:34 ч.

Вечерно 

  Поезия
454 0 2

Аx, желая аз отново да поглезя

съвестта си с непорочен грях.

И жадувам да полея

тялото си с тиха страст.

Да затопля длани нежно

в твойта гола красота.

Ах, копнея да погълна

тялото ти, самота.

© Лили Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??