18.06.2007 г., 17:23 ч.

Вечерно - бяло 

  Поезия
456 0 6

 


Днес реших да разтворя всички прозорци,

да се проветря от прашасалото в мен минало.

Но уличният въздух само сгъсти самотата

и по мислите ми полепнаха чуждите сажди.


Вчера прерових до един всички гардероби,

по закачалките висяха обездвижени спомени -

марковите ми емоции от втората употреба

и чисто новата ми подарена нафталиненост.


Утре ще чувствам отново в минало време

и ще съм обезцветена във вечерно - бяло,

ще страдам от словесна недостатъчност

с разтворени аспиренени мисли в чувствата.

© Мария Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??