Jun 18, 2007, 5:23 PM

Вечерно - бяло 

  Poetry
427 0 6

 


Днес реших да разтворя всички прозорци,

да се проветря от прашасалото в мен минало.

Но уличният въздух само сгъсти самотата

и по мислите ми полепнаха чуждите сажди.


Вчера прерових до един всички гардероби,

по закачалките висяха обездвижени спомени -

марковите ми емоции от втората употреба

и чисто новата ми подарена нафталиненост.


Утре ще чувствам отново в минало време

и ще съм обезцветена във вечерно - бяло,

ще страдам от словесна недостатъчност

с разтворени аспиренени мисли в чувствата.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??