4.04.2021 г., 0:15 ч.

Вечна любов 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
832 0 0

-Какво искаш от мен?

 

-Искам да ми кажеш, че ме обичаш, и че никога не си спирала да ме обичаш. Че това е една от онези невъзможни любови, в които двама души умират един за друг, но не могат да бъдат заедно. Че никога няма да ме забравиш.. мен и онова, което имахме, и макар че не можем да бъдем заедно в този живот ще ме търсиш в следващия, и когато ме откриеш, този път, няма да се откажеш от Нас...!

 

п.с. Защото това, което имахме не бива да остава неизживяно.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??