15.03.2017 г., 21:36 ч.

Вечна светлина 

  Поезия » Философска
451 1 1

Превръщайки живота в състезание,

обричаме се ние на страдание.

А той създаден е за друго,

да любиш и да му се радваш лудо.

А най-прекрасното в това е,

че бъдещето днеска се чертае.

Така че кой когато осъзнае

смисъла вечен в светлина ще го облее...

© Петя Борисова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??