4.12.2012 г., 15:40 ч.

Вечната любов за мен 

  Поезия » Любовна
1190 0 5

Искам те до мен.
Подарък коледен.
Нежно кадифе.
Вкусно сутрешно кафе.
Нежна като сатен.
Един красив рефрен.
Вечната любов за мен.

© Драгомир Костадинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??