Когато началото докосне края и краят стане начало,
когато бялото стане черно, за да бъде пак бяло.
Когато угаснат звездите - след страстна целувка
със ненаситна, гигантска черна дупка,
тогава в тотална, абсолютна тъмнина
ще проблясва само - споменът за любовта.
© Алекс учо Всички права запазени