27.11.2022 г., 12:06 ч.  

На каква цена 

  Поезия
210 1 7

Газ… петрол… ракети,

злато и… дърва!

Лозунги… памфлети -

в ядрена страна!

 

Пролет… лято… зима

мозъчна храна.

С руската доктрина -

водка и война!

 

Враг - съсед - Атака!

И безброй съдби!

Кървав - нов диктатор 

в руските земи! 
 

Слава! Дълг! Победа!

На каква цена:

Костите - в съседа -

и безчет тела!

 

 

Юри

Йовев

Ноември

2022 г.

 

© Yuri Yovev Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??