2.09.2008 г., 11:52 ч.

Вечно сърце 

  Поезия » Любовна
457 0 1

   Стоя на перваза и нежна светлина ме докосва.

 А дъждовни  целувки  от изгрева ме събличат.

Гушкам  те тайствено.

А ръцете изгоряха по теб.

Морското ехо ме преследва.

Тичам по теб.

Преследвам следата си.

Крилата съм.

Прелитам до изгарящите коси.

Косите ми се съживиха.

Римувах те.

Обладавах сърцето ти.

Чувствах те вечен.

На брега оставих любовта ни.

 

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??