26.12.2018 г., 11:27 ч.

Вечно твой 

  Поезия » Любовна
535 0 2

Изпепели моето сърце,

здраво завържи моите ръце,

забрани ми да те виждам,

накарай да те ненавиждам.

Спри всяква връзка с мен,

и ще бъда напълно откровен.

Махни ме във Фейсбук от приятели,

прибави ме към графа предатели.

Зарежи ме тука по средата

и вечно слушай си главата...

Бъди като студенокръвните,

контактувай кат безмълвните.

Цакай ги всички наред,

върви ти винаги най-отпред.

Бягай от връзки и усложнения,

не ти трябват излишни унижения.

Бъди като други използвачи,

бъди като големите играчи-

стискай, хвърляй, игнорирай,

с приятелките злобно коментирай.

Излей си всичко пред света,

кажи им, че цвете си била,

че виновен съм за тея отношения,

че чувствата доведоха до усложнения.

Каквото искаш им кажи,

Но поне едно им докажи

и то е твойта чистота,

и че ти никога не сбърка,

ала знай, че отказът е лесен,

въпреки пътят да ти се струва тесен.

Излишна думата застава

и поетът вечно верен ти оставя,

обича те и никога не изоставя...

Без теб животът не мога да си го представя.

© Георги Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??