1.05.2019 г., 10:11 ч.

Вечно твоя 

  Поезия » Любовна
332 1 0

Не мога вече аз да се засмея, 
за тебе плача, не отричам, 
така ли вечно ще живея, 
само теб ли ще обичам? 

Докога така ще продължавам... 
само теб ли вечно ще желая? 
От далеко ти се наслаждавам
и за тебе тайно си мечтая.

Така ли младините си ще изживея, 
любовта си, без да ти призная... 
вечно ли за тебе ще копнея, 
докога ще е така? Не зная!

Трудно е без тебе, не отричам, 
любовта към тебе си признавам, 
от дълго време, много те обичам
и вечно твоя, аз оставам!

© Виктория Йолова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??