1.09.2022 г., 16:29 ч.

Вечното лято 

  Поезия
576 2 1

Лятото тръгва си,

но ще го пазя вечно в себе си.

През зимата ще го отпивам на глътки,

спомняйки си за топлите дни, безгрижните вечери,

пясъка, вълните, планините и любовта…

Онази лятна- чистата.

Пълна със споделено щастие и доброта.

Но идва есента и се връщаме в реалността.

 

А защо трябва да е така?

Лятото може да живее в теб, дори и в студа!

Стига само да му направиш местенце.

То ще те топли и ще ти показва красотата на всичко по света.

Затова не се сбогувай с него, а го приюти в своята душа.

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??