7.11.2023 г., 13:52 ч.

Веднага го получи... 

  Поезия
170 0 4

Веднага го получи...

 

Душата ми получи, твоя зов...
Потрепна във гърдите ми сърцето...
Усетих теб... И твоята Любов...
Не бях отпил... И глътка от кафето..!

 

Подуших твоя нежен аромат...
Почувствах и страстта ти, как бушува...
От твоите копнежи съм залят...
И всяка част от мене те жадува..!

 

Искам тези устни и ръце...
Копнежа, Любовта... Страстта ти...
Желая те..! С обичащо сърце...
Душата ти..! Очите ти..! Плътта ти..!

 

Писмото ти е тук... При мен...
Душата ми веднага го получи...
Вярвайки, че някой ден...
Реално ще те сгуша... Ще се случи.!!!

 

Калоян Христов©️
(Chris Heart)
06.11.2023
London

© Калоян Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??