Веднъж
(откъс)
~~~
Веднъж валеше дъжд
и бяхме двама във нощта...
Дали дъждът не беше сняг.
Самотен сняг през пролетта!
Сънувах, че със теб вървим
направо, боси по снега...
Но май не беше сън,
а не оставяхме следа.
~~~
© Пламен Порчев Всички права запазени