4 июл. 2013 г., 09:23

Веднъж 

  Поэзия
518 0 0


Веднъж 

     (откъс)


~~~

Веднъж  валеше дъжд

и бяхме двама във нощта...

Дали дъждът не беше сняг.

Самотен сняг през пролетта!

Сънувах, че със теб вървим

направо, боси по снега...

Но май не беше сън, 

а не оставяхме следа.

~~~   



© Пламен Порчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??