Jul 4, 2013, 9:23 AM

Веднъж 

  Poetry
519 0 0


Веднъж 

     (откъс)


~~~

Веднъж  валеше дъжд

и бяхме двама във нощта...

Дали дъждът не беше сняг.

Самотен сняг през пролетта!

Сънувах, че със теб вървим

направо, боси по снега...

Но май не беше сън, 

а не оставяхме следа.

~~~   



© Пламен Порчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??