20.04.2017 г., 12:44 ч.

Век 21 

  Поезия » Философска, Гражданска, Свободен стих
587 1 1

ВЕК 21


Нека ви разкажа.
Няма какво.
Светът е глупост.
Светът е... лайно.
Поколение материално.
С мислене банално.
Поколение.
То се крепи на пари.
И разбира се - фалшиви гърди.
Книгата за тях е ерес.
А умният - кирлив нерез.
Но хората от поколението проклето.
Не ще виреят дълго - дори и на небето.
Обречени са те на провал.
Това е техният идеал.
Не е ли това огромната печал?

© Павел Ваклинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекалената категоричност звучи като лозунг от миналото...Задавайте повече въпроси.
Предложения
: ??:??