19.04.2020 г., 8:14 ч.

Великден 

  Поезия
1234 1 1

 

Великден е сега,

светъл е света,

чиста е душа. 

Смирени в синева, 

в необятна красота, 

блестят луна, звезда. 

Навяват тишина, 

прошепват за една 

Великденска мечта. 

Да бъдем всички ний едни, 

Доброто зло да покори, 

да дойдат мирни, здрави дни, 

от лошо всеки да се изцери. 

Да грее щастие в сърца, 

да бъде мир в душа

и обич да дари навред блага! 

© Магдалена Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??