6.08.2009 г., 1:13 ч.

Венелинка 

  Поезия
1003 0 3

Венелинка

                 на моята малка любима братовчедка...

 

Венелинка се казва мойта братовчедка.

Слабичка - не иска нищо да яде.

И цапа се таз мъничка кокетка,

но нали си знае - мама ще я опере.

 

В детската градина ходи

и седи на столче мирно тя.

Майка за ръчичка всеки ден я води

и привечер си я взима обратно у дома.

 

По характер тя е волна птичка,

но не си играе много с другите деца.

Най обича да си е самичка

и във фантазии да пърха с мъничките си крилца.

© Александър Валериев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??