2.04.2010 г., 19:19 ч.

Верижна реакция 

  Поезия » Хумористична
471 0 4

„ Със твойта секретарка вчера
се срещнах. Страшно притеснена
изглежда... Цялата трепери
от нерви... Също като мене


и тя... Виновен е за всичко
съседът ни...” – разгорещено
говори на мъжа си Кичка.
„ Така ли? Странно, според мене


не се познават!” – промърмори
мъжът ù. „ Да, не се познават!
Кой за познанство ти говори?” –

отвърна тя. „ Ми аз тогава


не те разбирам?” „ С него аз
познавам се, но друга тема
това е...” – Кичка с нервен глас
отвърна. „ Цялата система


май стана ясна! А поне ми
кажи къде я срещна вчера?”
„ За венерически проблеми
и двете бяхме в диспансера!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • в онова скверно време, преди 1989, един боен другар - Пейо Димитров, лека му пръст, написа:

    "ВЕРИЖНА РЕАКЦИЯ - реагираш и ти слагат окови."

    Просто се присетих. Нямаше как да не го спомена.
    Като отливане от чаша е...

  • Хихи! Лошо...
  • Е те за това е измислен презерватива, ама...
  • Ха такааа!
    Къде го сееш, то къде никне!
Предложения
: ??:??