26.08.2018 г., 21:20 ч.

Верую 

  Поезия
300 0 1

                                                                    да носиш

 

                                                                   в излишък

 

                                                                     любов и

 

                                                                 да чувстваш

 

                                                                      че тя е

 

                                                                   в недостиг

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??