26.12.2005 г., 11:58 ч.

Весела Коледа 

  Поезия
1589 1 3

Весела Коледа мили приятели

нека света се отвори за нас

и ни приема в свойте обятия

и запомним с добро този час.

 

Толкова думи и поздрави има,

за да покажем нашите  мечти

носим ли в себе си обич за трима

значи и ние сме хора добри.

 

Нека с усмивка да кажем “Наздраве”!

Нека дадем част от свойта любов!

Нека постъпките водят ни право

към светлината на живота ни нов!

© Зл Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??