16.01.2008 г., 22:22 ч.

Весела песничка 

  Поезия » Пародии
1098 0 7

Дечица веселушки Cadi спря пред нас...

Разходка ще получим всички от сърце...

с него ще преминем през всички градове!

През есен и през зима, големи студoве...

Cadi ще ни вози, вози без да спре...

И ето вече всичко подрежда се за нас,

даже и Lil Jon ще пее също с нас...

 

                                                * Caddy - (Cadillac Escalade)

© Нина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??