Jan 16, 2008, 10:22 PM

Весела песничка 

  Poetry » Parody
1094 0 7

Дечица веселушки Cadi спря пред нас...

Разходка ще получим всички от сърце...

с него ще преминем през всички градове!

През есен и през зима, големи студoве...

Cadi ще ни вози, вози без да спре...

И ето вече всичко подрежда се за нас,

даже и Lil Jon ще пее също с нас...

 

                                                * Caddy - (Cadillac Escalade)

© Нина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??