30.11.2005 г., 13:41 ч.

Веселба 

  Поезия
922 0 0
Веселба

Тиха, звездна нощ е,
но някой не спи,
чува се глъчка, смях ехти,
една компания се весели.

Вицове, закачки, веселба,
небрежни погледи, открадната целувка,
в мрак и тъмнина
танцуваме както никога досега!

"Да живее купонът!"-
някой извиква
и виждаш как скрито
той ти се усмихва.

Музика навред звучи
и ето купон се вихри,
унесени в ритъма на песента
веселят се всички до зори!

© Донка Томицина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??