15.12.2010 г., 15:02 ч.

Весели празници! 

  Поезия » Философска
423 0 0

Земята отново побеля,

а с това сърцата ни се

отвориха за света

и заедно, мисля,

ще започнем да празнуваме

с настроение едно -

коледните празници,

и ще си кажем честита

нова година...

 

Ще я посрещнем

и тази година,

ще си пожелаем

хубави неща и

по този начин

ще се развеселим

и в спомените си

ще повървим!

 

Песнички ще пеем,

масата ще украсим

и с много усмивки

децата ще дарим...

По някой подарък

ще си разменим

и ще си стоплим

душите си...

 

Нека радост си дарим,

нека върнем

хубавите си мечти,

че всеки знае едно,

на Коледа стават чудеса.

Нека пак се съберем

и кажем си наздраве.

Пожелавам на всички

много, много здраве!

 

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??