11.07.2017 г., 9:16 ч.

Вещерско 

  Поезия » Свободен стих
587 2 0

Две очи ми бяха клада,

вещицата в мен предадох.

Хвърлих вехтата си шапка,

наметалото, метлата,

в казана вече правя сладко

и се грижа за децата.

 

От всичките си сили се отказах,

но ти така и не видя жената,

във вещица се беше влюбил,

онази вещица, която

в твоя чест погубих...

© Мадлен Аспарухова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??