Не искам да съм нежната принцеса,
оная глезената, чакаща звездите,
и принца зад илюзена завеса,
изгубила се в времето с мечтите!
Аз искам да съм Вещицата – другата,
жената огън – истинска и земна,
разтърсваща, изгаряща заблудата,
немолеща, не чакаща, нетленна!
Светът ти да разтърся из основи,
в сънят си да ме търсиш и намираш,
да пиеш устните ми целите с отрова
за да проникна в теб – и там да ме откриваш!
И къс по къс от тебе да откъсвам,
със мен във Ада и във Рая да се губиш,
страстта отвътре тялото ти да разкъсва
и да не искаш никога да се събудиш!
Такава Вещица за тебе аз ще бъда!
Поне веднъж в живота да ме имаш!
Да знаеш, че не си живял изгубен
а бил си жив...дори да те погубя!
© Радка Горанова Всички права запазени
Любомир, благодарности от мен!