9.07.2019 г., 19:53 ч.

Вещица 

  Поезия » Философска
471 1 3

Била съм вещица навярно

в отминалия си живот.

На кладата горяла бавно,

подпалена от някой идиот.

 

Препускала съм в лунната пътека,

забърквала отвари за любов...

Написала съм цяла библиотека...

и отговаряла на всеки зов.

 

Присъдата средновековна още чакам,

до днес във настоящия живот.

Горя на клади без да бягам -

и нямам нужда от помилван вот.

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря!
  • Хареса ми.
  • Хареса ми! "Горя на клади без да бягам - и нямам нужда от помилван вот."
Предложения
: ??:??