9.04.2010 г., 10:17 ч.

Веси и Иво! 

  Поезия » Бели стихове
539 0 3

Ето, ти се появи и слънцето усмихна се...

Ето, ти насън ми се яви, а това означаваше,

че с теб за мен лятото настъпи

и всички около мен просто усмихнаха ми се...

 

Ти беше моята малка звездичка,

за която мечтаех и  вече се събуждам с нея...

Ти сега си реалността и се надявам силно

да останеш за в бъдеще такава...

 

Нека бъде лятото вечно за нас,

нека все така щастливи бъдем ти и аз...

Нека просто светът около нас да си остане

вълшебен, както беше в този час...

 

Защото с твоята поява

животът и на двама ни се промени...

И аз станах твоя, и ти стана мой

и всички станаха около нас звездички...

 

Личи си в очите ми колко те обичам

и в твойте - ти мен...

Готови сме на всичко,

за да останем така за вечността...

 

А кажете, хора, това само сън ли е прекрасен?

Защото според мен и според хората около мен

си е истината, на която все още

очите ми не вярват...

 

И нека времето да си покаже

моите объркани слова

докога ще ми въздействат просто така

и не само на мен, а и на околността...

 

Честит рожден ден, Веси! Нека все така има блясак в очите ти... Нека любовта винаги да грее в сърцето ти! Нека приятелите винаги се навъртат около теб!

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??