3.05.2022 г., 18:27 ч.  

Видя ли ме 

  Поезия » Любовна
850 1 0

 Нежно дихание на любов. 

Нежна рима от цветя. 

 Ти ме видя с очите си, но опозна ме  като полъха на ветреца. 

   Вдъхнови ме, като магия. 

Нима не мога да съм пясъка в душата ти. 

  Докоснах те!

Огледах се и те забелязах ти беше загадъчен, пъстър на мисли, забеляза ме на плажната ивица писах поема - ти ме попита с поглед,-усети, че морето ме загледа както ти.

Отдъхна се, а ти ме заслепи.

   Нежна рима за здравей.

Дихание

Нежност от багри се полепиха около морето.

Ти си моят вънглен, в който аз бях истинска  карикатура.

Мой бриз.

Надеждата е да те зърна надълбоко в океана, където остави един порив от виждания за нас двамата. 

 

 

 

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??