Нежно дихание на любов.
Нежна рима от цветя.
Ти ме видя с очите си, но опозна ме като полъха на ветреца.
Вдъхнови ме, като магия.
Нима не мога да съм пясъка в душата ти.
Докоснах те!
Огледах се и те забелязах ти беше загадъчен, пъстър на мисли, забеляза ме на плажната ивица писах поема - ти ме попита с поглед,-усети, че морето ме загледа както ти.
Отдъхна се, а ти ме заслепи.
Нежна рима за здравей.
Дихание
Нежност от багри се полепиха около морето.
Ти си моят вънглен, в който аз бях истинска карикатура.
Мой бриз.
Надеждата е да те зърна надълбоко в океана, където остави един порив от виждания за нас двамата.
© Десислава Танева All rights reserved.