30.04.2008 г., 6:25 ч.

Видя ли ме до себе си? 

  Поезия » Любовна
1018 0 3
Поглеждам в бъдещето, виждам се до теб,
а ти видя ли ме до себе си, кажи?!
Усещаш ли онази еуфория и ти,
която я усещам аз, поглеждайки в твоите очи?
Дали обичал те е някой досега така?
Позволи ми да ти кажа - няма как!
Ще видиш ти, че моята любов е необятна,
може би и задушаваща дори!
Надявам се да ме обичаш ти тъй, както
аз обикнах те от първи поглед на очи в очи.
Защото инак знай, че ще загинеш бавно,
ако не си готов за мен, за моите искри!

© Елена Мирчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Погледнах през твоите очи..
    Чудесна си, Ели!
  • Елена, браво за откровението...
    ще продължавам да те чета !
  • Много ми харесва!
Предложения
: ??:??