28.12.2007 г., 9:41 ч.

"Видях" 

  Поезия » Любовна
721 0 6

Видях

             любимите

                                очи

                                        засмени.

Видях

             душите ни

                                 в небето

                                                   устремени.

Видях

             телата ни

                                летящи

                                               в звезден прах.

Страстта

                   неземна

                                      помежду им

                                                            аз видях...

 

Видях

             разцвет.

                                Какво ли

                                                  става?

 

Събудих се.

                         Без теб!

                                           Животът

                                                              тъжно

                                                                           продължава...

© СВЕТОСЛАВ БИЛЧЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Животът
    тъжно
    продължава... НО....ПРОДЪЛЖАВА!!! Върви напред - ще има много други радости....
  • много ми харесват стиховете ти, мили Слави.
    ще чета винаги с голямо удоволствие, красива поезия.
    с много обич за теб, поете.
  • Живота е тъжен без любим човек , но живота е пред теб ! Чудесен стих !!!
  • Харесва ми стиха ти!
  • Много хубаво написано.Защо щастието често е само в мечтите ни?
    поздрави!!
  • Чуден стих!Поздрав!
Предложения
: ??:??