27.04.2008 г., 11:30 ч.

Видях те 

  Поезия
564 0 2

Бях те забравила вече,

дори спрях да мисля за теб,

нашето време изтече

и всеки по своя път пое.

 

Но нещо се случи -

замислено по тротоара вървях,

ти паркира на пътя

и аз те видях.

 

И в този миг сърцето ми се преобърна,

почувствах прилив на любов,

към красивите спомени аз се завърнах,

а ти ме гледаше от черния golf.

 

После спря трамваят,

не исках, но се качих,

гледах те до края,

докато разтоянието ни раздели.

 

Искаше ми се прозореца да счупя

и обратно да се върна,

но ето, че пак те губя,

а болката ми тройно се възвърна.

 

© Богдана Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??