21.07.2015 г., 14:44 ч.

Видях те 

  Поезия » Любовна
539 0 0

Можеш ли да постоиш така

където мойта мисъл те намери,

можеш ли с ръка протегната да махаш

казвайки ела,

или да ми изпратиш стих във времето,

с ухание, с послание,

дори в бутилка сложено парче хартия,

пареща искра.

© Мирослав Митов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??