Jul 21, 2015, 2:44 PM

Видях те 

  Poetry » Love
586 0 0

Можеш ли да постоиш така

където мойта мисъл те намери,

можеш ли с ръка протегната да махаш

казвайки ела,

или да ми изпратиш стих във времето,

с ухание, с послание,

дори в бутилка сложено парче хартия,

пареща искра.

© Мирослав Митов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??