8.12.2007 г., 22:02 ч.

Вихър 

  Поезия » Любовна
616 0 3

Горчиш във мен,

сладнееш после.

Пробождаш с думи,

с любов ме докосваш.

Привидно си студен за други,

а за моята нежност милееш.

Трудно е,

не се отказваш.

Галиш ме,

знаеш, че съм твоя.

Притежание не съм,

но най-важното си взел.

Плача,

смея се със теб,

щастлива съм

и нещастна после.

Вихрушка си,

издигаш ме в небето,

след миг силно на земята пускаш ме.

Любов си -

първоизпитана.

Трудна си,

но красива.

Сладка си,

но горчива.

Обичаш ме,

доказваш го.

Искаш ме и не се отказваш.

Трудно е, но е красиво.

 

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??